kaartverkoop

Kaartverkoop voor het concert van zondag 21 april 2024 , aanvang 15:00 uur, in de Oude Kerk, Herenstraat 62B, te Rijswijk.

De kaartverkoop
De kaartverkoop geschiedt bij voorkeur geheel online. Bij de Oude Kerk zijn voorafgaande aan het concert tegen contante betaling (uitsluitend gepast) ook kaarten te koop. De kerk is open vanaf 14:30 uur.

De prijs van gewone kaartjes is €17.50. Voor Vrienden van het Tollens Ensemble en studenten kost het kaartje €10,00 en voor kinderen tot en met 15 jaar € 5,00. Het programma boekje en de koffie/thee in de pauze van het concert zijn in de prijs inbegrepen.

Via onderstaande knop “bestellen”, kunt u kaartjes kopen. Dat gaat eenvoudig. U geeft aan hoeveel kaarten u van welke soort wilt hebben, vult de gevraagde gegevens in, betaalt op de aangegeven wijze en krijgt per email terstond de betaalde kaart(en).

Wij verzoeken u vriendelijk om op het bestelformulier uw naam, uw email adres en uw telefoonnummer te vermelden. Dat is nodig om u de kaartjes per email te kunnen toesturen en om u bij onverwachte omstandigheden te kunnen benaderen. Wij bewaren uw gegevens slechts voor korte tijdsduur en alleen voor genoemd doel.

Als u kaarten voor meer personen koopt, dan moet u deze kaarten zelf aan hen beschikbaar stellen.

Bij de entree worden de kaarten gecontroleerd. U zult uw kaartje moeten tonen vanaf uw telefoon of het kaartje uitprinten en laten zien. De streepjescode dient goed zichtbaar te zijn zodat die gescand kan worden.

Bestellen