TollensEnsemble
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert mmv Inge Louisa van Grinsven op harp

16 oktober 2022/15:00 - 16:30

En weer gaat het Tollens Ensemble voor jong talent, ditmaal is het Inge Louisa van Grinsven, te horen in de “Danses sacrée et profane” voor harp en strijkers van Claude Debussy. Verder brengt het Tollens Ensemble werken van Bartok, Respighi en Bruch.

Inge Louisa van Grinsven (21) ontdekte haar passie voor de harp op 9 jarige leeftijd. Geïnspireerd door haar eerste harpdocente, Inge Frimout-Hei, begon zij op jonge leeftijd met het componeren van muziek. Momenteel schrijft ze nieuwe muziek voor de harp die ze combineert met eigen gemaakte tekeningen en schilderingen. Sinds 2019 studeert Inge harp aan het conservatorium van Amsterdam bij Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. Ze won prijzen op nationale en internationale concoursen en is sinds 2017 laureaat van Classic Young Masters, een organisatie die jonge getalenteerde musici steunt in hun muzikale ontwikkeling.Als soliste heeft Inge opgetreden met Orkest Zuid en met Sinfonia Rotterdam.Inge trad o.a. op in de Doelen in Rotterdam, het concertgebouw Amsterdam en bij TV programma Podium Witteman en NPO Radio 4.  meer info over Inge Louisa

De online kaartverkoop geschiedt via “TicketKantoor”.
Bij de orkestleden en bij Museum Rijswijk is er dus GEEN kaartverkoop.
Verkoop bij de toegang van de Oude Kerk kan uitsluitend tegen contante (en liefst gepaste) betaling, dus geen pin of creditcard betalingen.
De prijs van kaartjes is €17.50. Voor studenten kost het kaartje €10,00 en voor kinderen tot en met 15 jaar € 5,-.

 

Gegevens

Datum:
16 oktober 2022
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Oude Kerk, Rijswijk
Herenstraat 62B
Rijswijk,
+ Google Maps